Korábbi sorozatunkban (ITT) sorra vettünk jó pár klub-honlapot, az egyes klubokra jellemző identitás, filozófia, valamint stílus után kutatva. A Fehérvár setében egy rendkívül jó honlapot láttunk, de hiányoltuk az identitás alapját jelentő klubtörténeti tartalmakat. És – láss csodát! – most, pár hónappal videónk után (ITT) indul a vidipedia.hu!

Nem akarok szerénytelennek tűnni, de el kell mondanom, hogy biztos vagyok benne, ezúttal (is) sikerült építő kritikánkkal, ötleteinkkel hozzájárulni ennek kiváló oldalnak az elkészültéhez. Biztos vagyok benne, hogy még feketeöves Vidi-drukkerek is találnak érdekességeket a most megjelenő tartalomban, a megjelenítés pedig nálam csillagos ötös!

vidi cikkbe

És ami talán a legfontosabb; az oldal – bár visszatekintő, történelmi eseményeket, adatokat dolgoz fel – nem statikus, úgy látom, hogy lesznek még további fejlesztések, tartalmak, de az egészet – a névadás is erre utal -, a szurkolókkal együttműködésben képzeli el a klub!

Ha valakinek esetleg elkerülte a figyelmét, több helyen látható a felhívás:

Több információd vagy emléked van? Küld el nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Végül nem marad más, mint gratulálni a klubnak! Bárcsak minden kívánságunk ilyen hamar, és ilyen minőségben teljesülne…

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!