Már több cikkben is próbáltuk megfejteni, hogy milyen ok létezhet arra, hogy a NOB még mindig teljes olimpiát vízionál Tokióba. Amint láthattátok (ITT és ITT) nincs igazi pénzügyi ok, a sportszakmai célok pedig… Nem tudom, de a 2021-es rendezésre több sportszakmai érvet, mint ellenérvet találok. Most végre megszólalt a NOB egyik tagja az ügyben, konkrétan kijelentve a halasztást!

Már csak azért is így van, mert a NOB mondhat bármit is, Ausztrália, Nagy-Britannia és Kanada is jelezte, hogy nem kívánnak részt venni az eseményen a nemzetközi járvány miatt, illetve az Egyesült Államok és Új-Zéland pedig az esemény halasztását kérte.

A legújabb hír, hogy Dick Pound határozottan állítja; el fogják halasztani 2021-re olimpiát a koronavírus miatt! Dick Pound, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, korábbi alelnöke, így nem egy „futottak még” a NOB vezérkarában. Hogy mégis mi okozza a bejelentés késlekedését?

Erre választ ad Pound úr US Today-nak adott niylatkozata:

„A NOB által birtokolt információk alapján megszületett a döntés a halasztásról. A konkrét paraméterekről még nem született döntés, de a játékok nem fognak megkezdődni július 24-én, hamarosan sor kerül majd a hivatalos bejelentésre is.”

Mennyivel világosabb beszéd ez, ugye? Már hetek óta azt kellett volna kommunikálni, hogy vizsgálják a halasztás lehetőségét, a részleteket különböző megoldásokra kidolgozzuk, és ekkor-meg-ekkor lesz bejelentés. Addigra kész leszünk minden részletre kiterjedően a tervünkkel.

Ez a hajó már elment, de most végre úgy néz ki, hogy a józan ész dönt!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!