Gula cseréje, Yvon Mvogo 2017-ben igazolt az RB Leipzighez, de mind a mai napig csak négy meccs jutott neki, így nem csoda, hogy Mvogo már korábban jelezte; eligazol a csapattól. Nem örülök a cserejátékos sikertelenségének, annak viszont annál jobban, hogy Gulácsi az a ritka magyar légiós, aki egyértelműen csaparta első számú játékosa posztján!

Most a tag24-nek nyilatkozó ügynöke, Carlos Crespo azt mondta, hogy a lipcsei klubvezetés végre hozzájárult az átigazoláshoz, így elkezdhettek tárgyalni a kérőkkel. Igaz, egyelőre csak kölcsönadásban gondolkodnak Lipcsében.

gula cikkbe

A kapus iránt a Schalke érdeklődik, hiszen kapusukat, Alexander Nübel – szerződése lejártával – a Bayern labdarúgója lesz. A Schalke azonban csak akkor akar szerződést kötni, ha opciót is szerezhetnek, így most holtponton van az ügy.

Ami viszont talán még érdekesebb is; Lipcsébe várják Josep Martinez-t, az U21-es spanyol válogatott kapust, aki a 2021-ig egyébként szerződéssel rendelkező Mvogo után ismét komoly feladat elé állítja majd Gulát!

Ami a lényeg; ugye látható, hogy Gulácsi Bundesliga díjai birtokában milyen nevekkel, és milyen klubok és válogatottak között állja meg helyét hétről hétre? Ezért amikor a válogatottban mutatott teljesítménye szóba kerül, soha nem tudom megkerülni azt a kérdést, hogy nagyon nem mindegy milyen társakkal játszik! Ez főleg a kapusposzt esetében van így. Szerencse, hogy Orban is ott van, mert amíg ő nem volt, Gula is kicsit bizonytalanabb volt.

De vissza az eredeti témánkhoz; a cserekapus leváltása valószínűleg új impulzusokat ad majd a magyar válogatott első számú kapusának, és ezzel természetesen a nemzeti csapat is nyer! Szurkolunk Neked Gula, csak így tovább!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!