Guardiola mintegy 1 millió euró összeget ajánlott fel Katalónia számára egy alapítvány számára, ami egészségügyi felszerelések, orvosi eszközök beszerzésével, illetve azok gyártásának megszervezését tűzte ki céljául!

A hírt a Col·legi de Metges de Barcelona oldalán közölték:

PEP CIKKBE

A cikk hevenyészett fordítása:

"Az FC Barcelona egykori futballistája és egykori edzője, aki jelenleg Manchester City csaptát irányítja, gáláns felajánlást tett a Fundació Àngel Soler Daniel alapítványnak 1 millió euró összegben!

A barcelonai Col·legi de Metges által támogatott adománykampány, amelyet a Fundació Àngel Soler Daniel alapítványon keresztül szerveznek, azzal a céllal jött létre, hogy orvosi anyagokat és pénzt gyűjtsön olyan orvosi eszközök és egészségügyi felszerelés beszerzésére, amely Katalónia egészségügyi központjaiban használhatnak fel. Ezenkívül az egészségügyi személyzet védelmére szolgáló légzőkészülékek és védőfelszerelések alternatív gyártásának (3D nyomtatással) finanszírozásának elősegítését is célként jelölték meg.

A március 21-én kezdődő kampány adományait a Fundació Angel Soler Daniel számlájára lehet kifizetni. Az eddigi adományokból mindegy 33 000 eurót sikerült összegyűjteni. Jelenleg az adományok célja az anyagok megszerzése és előállítása, amelyeket a szükségleteknek és a sürgősségnek megfelelően, az Egészségügyi Minisztériummal együttműködve osztanak el a katalóniai egészségügyi központokban."

A mindig elegáns Guardiola tehát nem csak megjelenésével, hanem tetteivel is bizonyítja, hogy egy igazi úriember, nemkülönben pedig jó hazafi! Minden segítség jól jön, és aki megteheti, az ne sajnálja a pénzt a hasonló kezdeményezésekre, hiszen – ahogy Pep-nek  például – nem a kenyérre valót adja oda.

GRATULÁLUNK!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!