Egyre-másra jönnek a hírek arról, hogy neves edzők, focisták ajánlanak fel pénzt a járvány elleni küzdelemre. Azoknak adják most a pénzüket, akik az egekbe emelték őket - és fizetésüket. Délelőtt Guardiola adakozásáról számoltunk be (ITT), de az origo.hu összegyűjtötte a nagyobb összegeket adományozók névsorát. Most ezt a cikket idézzük.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola is hatalmas összeggel szállt be a koronavírus elleni harcba.

Guardiola az egyik legsúlyosabb állapotban lévő, spanyolországi védekezésben segít. Egy alapítványnak adott egymillió eurót, amely orvosi felszereléseket tud beszerezni. Szintén egymillió eurót ajánlott fel a Barcelona játékosa, Lionel Messi, aki egy barcelonai kórháznak utalta át az összeget.

Az adakozásról a kórház is beszámolt.

adakoz

Nem fukarkodott Cristiano Ronaldo és ügynüke, Jorge Mendes sem, ők együtt adtak egymillió eurót portugál kórházaknak.

Természetesen nem ők az egyedüliek a topjátékosok közül, akik segítenek. A Bayern focistája, Robert Lewandowski és felesége szintén egymillió eurót szánt korábban a védekezésre, csapattársai, Joshua Kimmich és Leon Goretzka is összedobott egymillió eurót egy alapítvány számára, ahogy a német válogatott tagjai is összegyűjtöttek két és fél milliót.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!