Most jött a hír, hogy hogy válogatottbeli csapattársaival, a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen összesen 30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját.

Teljesen biztosak lehetünk benne, hogy ennek a kezdeményezésnek nem csak reklámarca, hanem kezdeményezője is! Talán sokan nem tudják, de Szalai Ádám rendszeres adományozó. Erre van egy személyes tapasztalatom is.

Történt, hogy az ST felhívással élt egy súlyos beteg gyermek megsegítése ügyében. Mielőtt azonban még meg tudtuk volna szervezni a teljes folyamatot (ami nem vesz igénybe többet, mint egy nap), érkezett a hír a szülőktől, hogy köszönik szépen, de valaki egy összegben biztosította számukra azt a nem jelentéktelen összeget, amire szükség volt.

Azt ugyan nem árulták el, hogy ki volt az adományozó, de kiderítettük. Igen, Ádám volt az! Nem verte nagydobra, így mi sem kürtöltük szerte világgá, de most úgy gondoltam, hogy mégis meg kell említeni, mert bizony az önzetlen segítségre most minden korábbinál nagyobb szükség van.

„Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!” – emelte ki, üzenve azt is: „maradj otthon!”

Ezt Szalai Ádám egy videóüzenetben mondta el, és meg kell jegyeznem, hogy már nagyon várom a hasonló segítséget olyanoktól, akik sokkal tehetősebbek az egyébként anyagiakban nem szűkölködő focistánál. De… mintha nem hallanék ilyen hangokat…

Az üzenet lényege pedig ez:

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!