Nemanja Matic és a Manchester United nagy erőssége, de Ole Gunnar Solskjaer sokkel kevésbé van oda érte, mint a szurkolók – mondta egy korábbi MU alkalmazott. Mi ennek az oka?

A szerb játékos meglehetősen gyengén kezdte az idényt, de folyamatosan küzdött a csapatba kerülésért, és azért, hogy elnyerje végre a híres norvég kegyeit. Igyekezett meggyőzni róla, hogy helye van a kezdő tizenegyben.

Mégsem játszott sokat, leginkább csak csereként szállt be a meccsekbe, így viszont a korábbiaknál gyengébb teljesítményt nyújtott. Nem volt a lábában elég meccs ahhoz, hogy meccs-szituációban is meggyőzze edzőjét.

Korábban lehetett arról hallani, hogy a Chelsea korábbi focistája továbbáll, és az Old Treffeorrd-ról a Serie A valamelyik csapatához igazol. Akkor arról volt szó, hogy a télen megtörténik a váltás, a felek csak az igazolási időszak megnyitását várják. Ekkor Matic még bizonytalan volt jövőjével kapcsolatban és azt mondta, hogy mindent megtesz az első csapatba kerülésért, mert ez számára már csak a szerb válogatottság miatt is fontos lenne.

Végül maradt a United-nél, és ezzel igazából mindkét fél jól járt. A téli szünet után már rendszeresen ott volt a csapatban, teljesítménye pedig látványosan javult. Igaz, ehhez az is „kellett”, hogy Pogba és McTominay sérülés miatt kényszerpihenőre mentek. A szerb olyan hihetetlen formajavulást mutatott, hogy végül meghosszabbításra került szerződése is!

A szurkolók igazán nem is értették, hogy történhetett ilyesmi, mert ilyen drámai változást még a sokat tapasztalt MU-fanok sem nagyon láttak még. Ma már kulcsfontosságú szereplő, és most látható igazán, hogy kár volt eddig is jegelni őt, de – úgy tűnik – Solskjaer-t nem egyszerű meggyőzni!

A most 31 éves Nemanja Matic szerződése 2021 nyarán jár le – 30 felett a MU-nél sem szokás hosszabb szerződéseket ajánlani, mint egy év -. és bioztosak lehetünk benne, hogy pár évig még erősítést jelent majd csapatának!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!