Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin közölte: ahol június végéig nem tudják folytatni a bajnokságot, ott törölni kell a szezon hátralévő részét és befejezettnek nyilvánítani az évadot. Hozzátette: szerinte az európai kupasorozatok döntőit nem szabad zárt kapuk mögött megrendezni. A szlovén sportvezető arról is beszélt, hogy az UEFA hajlandó tárgyalni a játékosok szerződésének időtartamáról, és az átigazolási piaci határidők módosításáról. (nemzetisport.hu)

Azt hiszem, hogy sikerült tárgyalnia járványügyi szakemberekkel, és sikerült megtalálni azt a legmesszebbi időpontot, amikor biztosan nem lehet lezárni a bajnokságokat… De milyen ócska dolog a naptár mögé bújni ahelyett, hogy tényleg felvállalna egy igen nehéz (!!!) döntést! Ez nagyon nem tetszik…

És ha most lefordítom ezt magyarra, mindez annyit jelent, hogy a Zete búcsúzik, a Vasas pedig nem kerül fel. De ők csak a két leginkább érintett – szerintem legalábbis -, mert azért vannak itt még egyéb problémák is.

Nem fogom ismételgetni magam, erről ITT olvashattok egy cikket. A döntéshez annyit azért hozzá kell fűzni, hogy jó megoldás nem létezik, így minden esetben lenne kárvallott és dicstelen haszonhúzó, de – mondom még egyszer, mert ez így nagyon gáz! – a naptár mögé bújva előadni mindezt… Hát most ez nem volt szép!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!