A Football Espana portál értesülése szerint a spanyol királyi klub vezetése 500 millió eurót kér az MU-tól az uruguayi középpályás átengedése fejében. Ez elég meglepő a mostani helyzetben, de láttunk már ennél nagyobb furcsaságokat is!

Annak idején, amikor Neymar 222 millió euróért cserélt gazdát, akkor mindenki felszisszent sz összeg hallatán, és nem tudom, hogy azóta kitermelte ezt az összeget, és hogy esetleges távozása mit hoz majd a párizsiak konyhájára (erről ITT írtunk).

Ehhez képest ez az 500 millió euró… Nos, nem csak általában tűnik ez soknak, de – mint annak idején a PSG-nél is – biztosan egy alaposabb vizsgálat követné a transzfert, a pénzügyi fair play szellemében! Nem is nagyon hiszem, hogy ezen az árszinten a manchesteriek komolyan gondolják a dolgot…

De itt is két oldala van az éremnek! Az egyik az, hogy ha a MU van olyan őrült, akkor egy egész csapatra valót kicsenget (nálunk több bajnokságra, mert az NB1 piaci értéke valahol 115 millió euró körül van a transfermarkt adatai szerint…), a másik pedig z, hogy így jelezte; voltaképpen nem eladó a játékos – és kész!

Szerintem ez utóbbit jelenti ez az irdatlan összeg, és nem hiszek benne, hogy ez bármikor is reális lenne, különösen nem a mostani gazdasági helyzetben!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!