A Sky Sports szakértője, Jamie Redknapp készített rövid video-interjút az angol válogatott éppen felépülőben lévő csatárával (írtunk róla: ITT). Kane – talán sokakat meglepve – kijelentette, hogy nem feltétel a Tottenham-ből vonul majd vissza.

Erről persze még korai beszélni, hiszen Kane még csak 26 éves, de ha nagyot akar dobbantani, akkor bizony arra még most kell sort keríteni. De nem biztos, hogy ez jár a fejében, mert ahogy kritizálja klubját, az arra enged következtetni, hogy nem tetszik a mostani irány…

„Mindig is szeretni fogom a Spurs-t, de ha nem csapatként működünk, és nem a megfelelő irányba tartunk, akkor csak mert szeretem a klubot, mér nem feltétlen maradok. Márpedig én ambíciózus vagyok, fejlődnöm kell, mert szeretnék az egyik legjobb és legnépszerűbb játékos lenni. Tehát minden attól függ, hogy mi történik a csapattal, milyen irányba megyünk."

"Nem egyértelmű, hogy örökké itt maradok!"

Kane szerint Pochettino okolható azért, mert korábban nem sikerül európai kupasorozatot nyerni. Nem tudom, hogy ez a kritika személyes okokra, vagy tényleg csak az eredményekre vezethető vissza, de igen kritikus az angol csatár. Mourinho szerinte képes változtatni a kialakult negatív tendenciákon, hiszen nagyon visszavetette a még ma is rendkívül jó csapatot, hogy a nagy lehetőségek kapujában mindig elbotlottak.

„Nehéz ezt játékosként feldolgozni, mert úgy érezzük, mindent megtettünk, de mégsem sikerült, és most újra kezdeni elég nehéz feladat. A jövő nagy kérdése tehát, hogy sikerül újra felépíteni, amit egyszer már megtettünk, vagy nem sikerül fordítani a helyzeten…”

Ezek a szavak arra utalnak, hogy Kane tényleg új impulzusokra vágyik. Ezt most vagy megkapja a Spurs-nál, vagy másik klub után néz, ahol megkaphatja a további fejlődéséhez szükséges pluszokat. Érthető a kételkedése csapata felé, mert nem úgy alakulnak a dolgok, mint tervezték, és azt hiszem, hogy ennek belső okait látja, de természetesen nem megy bele mélyebben a dologba, mert ez már nem feltétlen tartozik a közvéleményre – hiszen ártani azért mégsem akar a Spurs-nak.

Kíváncsi leszek, hogy ki veszi a jelzést, és melyik klub lesz az, amelyik meg tudja adni azokat az új impulzusokat, amire az angol válogatott kiválóságának szüksége lehet most!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!