Nagyszerű és sikeres kezdeményezésről számol be az amigeleken.hu. A Diósgyőr szurkolói kezdeményezésére gyűjtés indult egyedülálló formában. A DVTK Ferencváros virtuálisan csapott össze és erre az összecsapásra indult a jegyértékesítés. Az akció kiválóan sikerült és ennek eredményeképpen a szurkolók jelentős összegel támogatták meg az egészségügyet. Gratulálunk! 

 Az Ultrák közleménye: 

Lezárult az ultrák jótékonysági akciója és megtörtént a tizenegyes rúgó verseny győzteseinek sorsolása is.

Az Ultras Diósgyőr közleménye az akció zárásáról:

"A gyűjtésnek vége, bátran kijelenthető; sikeres akciót zártunk!

Rengeteg helyről kaptunk támogatást, nagyon sokan magukénak érezték ezt a kezdeményezést. Ugyan a telt ház nem jött össze, de a kemény munka kifizetődött, és majdnem 4 millió forintból tudjuk segíteni az egészségügyi dolgozókat a későbbiekben!

A kezdőrúgások nagyon hamar elkeltek, a Klub és Dr. Szinay Attila a birkózó szakosztály vezetője rögtön megvásárolták mindkét félidei labdaindítást, illetve Feczkó Tamás és Márkvárt Dávid mellett a RobonIQ Kft egy-egy darabot!

A 11-es rúgó versenyre is sokan jelentkeztek, a mezek nyerteseinek ezúton is gratulálunk és mindenkinek köszönjük a részvételt! A nyeremény átvétele majd személyigazolvány bemutatása illetve bankszámla szám egyeztetése ellenében fog történni az illetékesek által megbeszélt időpontban.
Köszönjük a mez felajánlásokat Márkvárt Dávidnak, Mirko Ivanovskinak, Dusan Brkovicnak és az amigeleken.hu szerkesztőinek!

Elnézést kérünk Dzurják Csöpitől, valamint Telegdy Zoltántól a DVTK E-sport szakosztály vezetőjétől akiknek neve nem hangzott el a videóban, de jelentős mértékben támogatták a szurkolói csoportokat! Az 1910.hu szerkesztői pedig a jegyek előállításában segítettek, valamint egy ütős promo videót is csináltak!

A munka nem áll le, folytatjuk, és továbbra is mindent megteszünk, hogy a lehető leghatásosabban álljunk kórházaink mögött ebben a nehéz időszakban!"

"Bármi is történjen, MEGVÉDEM VÁROSOM!"
EGYÜTT DOBBAN A SZÍV!

Szurkolók Magyarországért - Diósgyőr!

forrás amigeleken.hu

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!