A belgák mellett a hollandok is erősen fontolóra vették a lefújást, UEFA szerint a bajnokságok lezárása elhamarkodott és nem indokolt jelenleg. Nem nagyon értem, hogy ha egyszer elengedte ezt a kérdést az UEFA, akkor most miért ártja bele magát megint? Mire gondolt Ceferin?

Azt írja a szövetségeknek, illetve kluboknak címzett levelében, hogy:

„Az UEFA fontosnak tartja, hogy a bajnokságok a pályán dőljenek el.”

Ha zet valóban így gondolja, akkor nézzen szét a saját háza táján, és kezdjen végre valamit azzal a helyzettel, amit ö maga is hibás!  Mire gondolok? Arra, hogy a rettenetes pénzügyi különbségek miatt Európa keleti felének semmi esélye sincs a nyugati, szerencsésebb vetélytársakkal szemben, holott ez a lemaradás nem a klubok, vagy a nemzeti szövetségek hibája, hanem „csak” annyi történt, hogy a szovjetek fel akarták építeni a soha nem létező kommunizmust vagy negyven évig itt, keleten…

Mert most – ugye világos? – nem a pályán dőlnek el a dolgok, hanem ott, hogy egy nyugati csapat többszörös költségvetéssel dolgozik, mert volt minimum negyven év fórja arra, hogy egy egész birodalommá fejlessze a háború előtt még egy pályából és tizenöt műkedvelő focistából álló vállalkozását!

De most itt lenne az alkalom, hogy végre az ilyen és ehhez hasonló helyzetekre megoldást találjon a szövetség, ahelyett, hogy az egyébként deklaráltan elengedett témában tovább bombázza a szövetséget, meg a klubokat!

És akkor ugye mit is várhatnánk az MLSz.-től…

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!