A napokban röppent fel a hír, miszerint Willian és a Chelsea útjai különválnak. Az ok nem más, mint hogy a most 31 éves játékos három éves szerződést szeretett volna, de klubja csak kétéves kontraktust akar kötni vele. A tárgyalások így megszakadtak.

A játékos pályafutása nem volt nyílegyenes, a Chelsea előtt megfordult pár helyen. A Chelsea-nél viszont immár hetedik éve szolgál, hűségéhez nem férhet kétség! A brazil játékos a Corintians-ban kezdte meg profi pályafutását, majd – Dél-Amerikából nézve… - Európába szerződött, a Shakhtar játékosa lett.

Az ukrán csapatnál töltött ideje alatt figyeltek fel rá az oroszok. Már ekkor látszott, hogy nem az a nagyon ugrálós típus, hiszen Ukrajnában is lehúzott öt és fél évet, mire végül 35 millió euró ellenében elvitte az Anzhi Macskakaja. Itt volt az a pont, amikor hibázott, ugyanis szerződtetése előtt egy évvel távozott a csapattól Dzsudzsák Balázs, akitől bizony lett volna mit tanulnia!

Ha tanul, most nem kellene aggódnia azért, mert nincs hároméves szerződése! A nagy tanítómester ugyanis – akiről lemaradt… - a Macskakaja után ötödik klubjánál van, és pontosan tudja, hogy nem az a lényeg, hogy milyen szinten játszol, hanem az, hogy milyen szinten van a fizetésed!

Most igazán sajnálhatja Willian, hogy nem találkozhatott a sivatagok szőke királyával! Na de majd most talán a helyes útra lép, mivel - a járvány egyik mellékhatásaként – a csapatok feltehetően rövidebb szerződésekkel operálnak majd. Így jár az a ki nem tanul a mesterektől; az élet fogja megtanítani!

 

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!