Úgy hírlik (az ajansspor.com a hír forrása), hogy Radamel Falcao a fizetése csökkentése miatt távozni akar a Galatasaray-tól. Érdekes elképzelés, nem is értettem elsőre, de aztán persze meglett a megoldás! 34 évesen, komoly futball-múlttal és a nullához közelítő futball-jövővel csak két irány van manapság… Kína és az arab világ. Falcao ez utóbbit választja a jelek szerint.

Isztambulban évi 6 millió euró volt a javadalmazása, amit tesók között is laza 2,2 milliárd forint, amit most megvágtak… Húhha, biztos nem futja majd hó végén ropira, így érthető a dolog. Vagy nem is annyira? Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi Altléti-kiválóság inkább csak most gondolta úgy, hogy alkalma lehet egy lazulós bajnokságra, ahol többet fizetnek, mint az igen rakkolós törököknél!

Nincs ezzel semmi különösebb baj, van olyan játékos arafelé, aki csapatkapitánya nemzete válogatottjának, így igazából még azt is lehetne mondani, hogy van ott minőség – már csak azért is, mert a hírbe hozott klub nem más, mint az Al-Szadd, aghol nem kisebb név az edző, mint Xavi, a Barca korábbi játékmestere.

Hát én nem annyira értem ezt… Ha volt mondjuk tíz ilyen éve (volt sokkal jobb is!) Falcao-nak, mint a Galatánál, akkor semmi szükség nincs arra, hogy az araboknál totálisan leépítse magát – persze jó pénzért! Sokkal egyszerűbb lenne szögre akasztani a stoplist, és úgy lelazulni, hogy nem kell megfelelni még mondjuk Xavinak sem…

Tudja a fene, de nekem az nagyon nem kerek, mert ha most Falcao nem képes egy fél évet kihúzni egy mondjuk éves potom 500 millió forintnak megfelelő fizetéssel, akkor ott komolyabb a baj, mint elsőre látszik!

 

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!