A Marca szerint Griezmann mégsem eladó. A kilenc hónappal ezelőtt 120 millió euróért érkezett játékos állítólag nem eladó, sem a reménybeli Lautaro, sem a Neymar féle üzletbe nem vonják be. Érdekes pálfordulás, ugyanis, mint ITT írtuk, korábban maga a Barca tette meg ajánlatát a PSG-nek…

Az okok egyszerűek: idő közben rájöhettek a katalánok, hogy talán túl sokat áldoznak Neymer-ra, és pont most azt a bizonyos 20 millió euró veszteséget nem kellene realizálni a francia játékoson, és persze tegyük hozzá, hogy Griezmann nem felejtett el focizni!

A másik ok pedig az lehet, hogy a párizsiaknak egyszerűen nem tetszett az ajánlat, mert nekik pénz kell ugyanis vagy elég bő a keretük és minőségi ahhoz, hogy nincsenek kényszerhelyzetben. Ugyanakkor Cavani is menni készül (vissza Nápolyba), aki ugyan mostanában inkább kiegészítő játékos lett, de ha kiesne Neymar, azért komoly szükség lenne rá ismét.

grizi cikkbe

Az igazsághoz tartozik azonban, hogy a francia bajnoksághoz elegendő lenne egy jóval gyengébb keret is, de a nemzetközi kupaszerepléshez még inkább erősítés kellene… Nem tudni tehát, hogy a PSG mit akar, ahogy azt sem, milyen helyzetbe kerül a mögöttes befektetői kör az olaj árának manapság látható drasztikus esése hatására.

Az egész történet annak fényében is érdekes, hogy soka most azt mondják, a piac átalakul, csökkenni fognak az árak, és kell még pár év, mire kiheveri a mostani sokkot a sport, és különösen a futball. Erről ITT írtunk.

Minden esetre, nekem az az érzésem, hogy Neymar a Barca-nál, Griezmann pedig a PSG-nél hasznosabb lenne, mint a jelenlegi helyzetben, mert a kémia inkább egy csere esetén működne mindkét játékos esetében.

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!