… az alábbiak miatt nem tudok pozitívan és megértően a FIFA és az UEFA mindenféle hablatyolása mellé állni teljes mellszélességgel! Nem nagy dolog, csak a pénzről szól, nem is feltétlen a hazai helyzetet befolyásoló tényező, csak egyszerűen gazemberség!

Miről van szó? Arról, amit már régen tudni vélünk, és amiért olyan fontos volt pl. a US Open-t elkerülnie mondjuk az Olimpiának. Nem mondom, hogy a tenisz nem a legnagyobb menőség a világon (rendkívül jó önismereti sport!), de az ütközés elkerülésének sem szakmai okai voltak…

Itt most egy cikket fogok beidézni, mert nem szeretnék hozzá tenni sokat, hiszen világos a dolog. A cikk elérhető ITT!

Annyit azonban mégis megteszek, hogy megkérjek mindenkit akkor, amikor véleményt alkot, hogy vegye figyelembe; a korrupció nem az, amiből kihagynak, hanem;

„A korrupció (a latin corruptĭo, romlás, rontás szóból) olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, amely során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. Attól függően, hogy milyen pozícióban van az előnyhöz juttató, beszélhetünk például politikai, közigazgatási, orvosi, rendőri, katonai vagy gazdasági korrupcióról.” (forrás: wikipeda)

Nos, szerintem minden világos, és semmi más teendő nincs ilyenkor, mint az ügy szereplőit becsukni, de „csak” annyi időre, hogy a műanyag lakat is rájuk rohadjon. Egyebet nem kell tenni, mert amikor majd volt labdarúgó vezetőkkel lesznek tele a börtönök, talán egy következő generáció majd elgondolkodik!

Még egy megjegyzés: szerencsére ilyen nálunk nincs…

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!