Berlinben nem ismerik fel, hogy kincs van a kezükben, mígnem egyszer csak kiesnek az első osztályból! Most éppen az van, hogy a Kicker szerint Alexander Nouri már nem fog leülni a kispadra, ha újra indul a bajnokság, de tudni véli, hogy Bruno Labbadia érkezik a klubhoz.

Nos, ennél már nincs lejjebb! Nem azt mondom, hogy Labbadia nem jó edző, azt viszont igen, hogy nem is ő probléma, hanem MIcheal Preetz, a klub sportigazgatója. Mert ő azegyetlen ok, amiért nem Dárdait kérték fel újra a felnőtt csapat vezetésére… Állítólag megromlott a viszony Palival. És ez elég arra, hogy többszörös fizetésért szerződtessenek Dárdainál gyengébb eredményeket produkáló edzőket…

Labbadia egyébként tipikus német, hiszen – neve ellenére – német állampolgár, és eddigi állomáshelyei a következők: Darmstadt, Fürth, Leverkusen, Hamburg, Stuttgart, Hamburg, Wolfsburg. De nem az ő személye itt a lényeg, hanem az, hogy vajon mikor tűnik már fel végre a tulajdonosoknak, hogy Preetz alkalmatlan feladata ellátására?

kicker

Ne feledjük, hogy a Tennor Holding, egy német vállalkozó, Lars Windhorst cége vásárolt üzletrészt tavaly, amikor 125 millió eurót (~40 milliárd forint!) dobott be a klubba, majd pedig a klub költött a legtöbbet a Bundesligában igazolásokra… Windhorst akorábbi megállapodás értelmében további 100 millió euróval (összesen több, mint 75 milliárd forint!!!) száll be. Nos, én azt gondolom, hogy aki ennyit áldoz, annak elvárásai is lehetnek! Ha pedig ennek kb. egyetlen ember a gátja, akkor nincs más, mint a könnyes búcsú…

Arról meg már nem is beszélek, hogy Dárdai az utánpótlásban (mostanában került vissza ide) egyszerűen elfecsérli tehetségét! Persze, kellenek a jó edzők a fiataloknál is, de a magyar foci szempontjából nagyon nem mindegy, hogy Pali hol dolgozik! Mert még – ki tudja? – könnyen lehet az is, hogy egyszer mégis csak elvállalja a szövetségi kapitányi pozíciót. Ezt pedig az utánpótlás utaán kicsit meredeknek tartanám…

Nem tudom, hogy Dárdainak milyen motivációi vannak, de én biztosan nem maradnék egy pillanatig sem! Mert ez, ami most történik, már-már megalázó! Így bizony, szerintem ez nagyon nincs rendjén. Preetz: le vele!!!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!