Lehetett volna a cím az is, hogy a Doki a Diri a Manager, és a Kütyüsember...meg a két füstölgő szurkoló. Félre a tréfával. A mai műsorban vendégeinkkel akik a foci különböző szegmenseiből érkeztek arról beszélgettünk , hogyan tovább.

 

Dr. Elbert Gábor volt államtitkárként és egyetemi tanárként a TAO szakértője. Sallói István a ZTE sportigazgatója a napi problémákkal szembesül, hiszen a koronavírus miatt megsokasodtak a napi problémák. Azok a problémák amikről azt hittük soha nem jönnek vissza. Vági Márton sportmanager a versenyrendszer jogos kritikusa. Ezen gondolatai osztotta meg velünk. Klink Zoltán nem utolsó sorban pedig az utánpótlás szempontjait vette górcső alá, kaposvári fejlesztési igazgatóként. Mi pedig Szabolcs és Joe és mondhatom a többieket is a szurkolókat érdeklő változásokról próbáltunk információkat szerezni és veletek megosztani. Örvendetes, hogy ilyen kaliberű szakemberek megtisztelték műsorunkat és már csak az MLSz re várunk hátha egyszer ők is veszik a fáradságot...

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!