A Daily Mail írása szerint az UEFA gondolkodik rajta, hogy csökkenti a rendező városok számát. Ennek oka az, hogy Spanyolországban és Olaszországban egészen elképesztő méreteket öltött a járvány, és annak várható lefutása is lassabb lesz, mint azokban az országokban, ahol még talán időben sikerült reagálni.

Persze ezt azért nem kell készpénznek venni, hiszen Ceferin mondta, ahogy azt is, hogy egyáltalán nem rajong a még Platini elnöksége alatt kitalált, több városra épülő modellel. Emlékezzünk, ő volt az, aki alig egy hónapja azt nyilatkozta, hogy Rómában a meghirdetett időpontban elkezdik az Európa bajnoki küzdelmeket. Egy zseni a fazon…

euro2020 cikkbe

De a lényeg nem ez, hanem az, hogy ha kiesik Bilbao, és Róma, akár több meccs is Budapestre kerülhet! Az van ugyanis, hogy minden feltétel adott legalább két csoport meccseinek lejátszására a ma rendelkezésre álló infrastruktúra, így akár a nyitó meccs is lehetne nálunk! Azt gondolom, hogy már ma megy is a telefon az UEFA-hoz.

Csak nem tudok elmenni eme tudós elme nagyszerű gondolatai mellett… Ha Ceferin most azt gondolja, hogy sem Rómában, sem Bilbaoban nem lesznek alkalmasak a körülmények, akkor az olyan hosszú válság-időszakot feltételez, hogy az idei bajnokságok (icl. BL, EL, nemzeti bajnokságok) nyilván nem fejezhetők be! Ekkor viszont még most le kellene állítani az egész gépezetet. Vagy netán egy téli lebonyolításban gondolkodnak?

Ha ezt nem is teszi meg a szövetség, a vezetés nyugodtan lemondhat, mert totál egyes, amit csinál. Ceferin össze-vissza fecseg, mindenféle gondolatait megosztja a világgal (nyilván unatkozik a home office-ban), így nem is csoda, hogy az UEFA iránymutatásait kritika nélkül elfogadó MLSZ hallgat. Hát mi is mondana???

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!