A fehéroroszok papírkutyák! Legalábbis mintha ez lenne az üzenete annak az ötletnek, amivel előálltak. Mivel a szurkolók nemigen akarnak most meccsre járni (egyébként sem játszanak telt házak előtt arrafelé sem…), a klub virtuális jegyeket árul, és papírfigurákat tesz a lelátóra. Kicsit hallgatag társaság, nem mondom. De! Nem új az ötlet…

Valamikor 2018 augusztus, szeptember környékén történt, hogy egy Mezőkövesd – Felcsút meccsen hasonló figurák üldögéltek a lelátón, a vendégszektorban. Itt aztán biztosan nem taposott rájuk senki… Íme a bizonyíték:

fehér cikkbe

A fehérorosz példa meg csak gyenge másolat volt, mert bizony Mezőkövesdre nem kellett még csak virtuális jegyeket sem venni! Nem bizony, mert – mint tudjuk - akkoriban sem a szurkoló, sem a szurkoló pénze nem volt fontos. Mennyit változik a világ pár hét alatt…

Bár ez egy kupameccs volt, ettől a gegtől persze még mindig nem változott meg a véleményem az egyetlen Európában (?) működő bajnoksággal kapcsolatban! Továbbra is azt mondom, mint kb. két hete:

BOJKOTT!!!

Hogy miért tartom még mindig ezt, ITT elolvasható.

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Kapcsolódó cikkek

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!