Tovább dübörög ez e-sport bajnokság! A mai mérkőzésen Csongvai Áron és Haris Attila képviseli klubját. A két csapat találkozója – ez eredeti menetrend szerint – szintén ma lett volna az Otp Bank Ligában, de sajnos ezt most nincs lehetőség lejátszani…

A legfontosabb információ az, hogy rangadót az Esport1 hivatalos Facebook- és Twitch-csatornáján követhetik figyelemmel az érdeklődők. A „bajnokin” lehetőség van adományozásra, a Twitch-csatornán a „Donate” gombra kattintva.

Az adományokat az Országos Mentőszolgálat kapja!

Mindkét fiatal megnevezte már kiválasztott gárdáikat. A debreceni középpályás a Liverpool együttesével, tehát a Salah-Mané-Firmino hármassal rohamozza majd ellenfele kapuját, míg Csongi marad a PSG-nél és a nem kevésbé acélos Neymar-Icardi-Mbappé trióval próbálja meg kijátszani Van Dijk éber figyelmét.

Ha úgy nézzük, ez egy olyan különleges Újpest – Loki lesz, ahol olyan világsztárok játszanak, akiket aligha láthatnánk ebben a formában élőben. Ha nem a járvány lenne az ok, azért sokkal jobban tudnék örülni…

Örömre most az ad okot, hogy a támogatásokkal mindenki segíteni tudja az egészségügyi dolgozók munkáját, akik most feszített munkatempóban dolgoznak mindannyiunkért!

HAJRÁ MENTŐSÖK!

Nektek és nekünk, mindenkinek egy jó kis zene:

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!