Igen, pontosan így; Liverpool-tól Kisvárdáig mindenki tudja, hogy Bódog Tamás nem tért haza családjához, hanem Kisvárdán maradt, hiszen ott van feladata, szerződése oda köti! Nem biztos, hogy mindenki így ítéli meg a helyzetet, különösen igaz ez a két, céges sutóval, szó nélkül távozó román játékosra, akik időközben trailer-en küldték vissza a verdákat…

Bódog Tamás nem ilyen! Kemény, és véleményével nem fél beleállni bárkibe, különösen akkor, ha igaza van. Márpedig aki ilyen egyenes ember, annak nem nagyon kell a háta mögé nézegetnie! Most is van véleménye, és ez a vélemény bizony nem éppen hízelgő csapata (volt) legjobb játékosára nézve:

„Grozav ugyan Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása – nem megbántva egyetlen alacsonyabb osztályban szereplő lelkes amatőrt sem – egy megye hármas labdarúgóéhoz hasonló.”

És milyen igaz! Ez persze lehet, hogy soha nem derült volna ki, bár az már önmagában beszédes, hogy a Bundesliga után Magyarországra jött… és a Bursaspor, valamint a Bukaresti Dinamo béli szereplése után is klub nélküliként szerződött tovább, utóbbit követte Kisvárda. Ettől még kiváló focista, de – mint látjuk – nem egészen kiváló ember…

És az is igaz, hogy a Várda komoly bajban van, ha folytatódnak a bajnoki küzdelmek, mert Grozav nélkül bizony nem ugyanaz a csapat játéka. De azért van ott Bódog Tamás, hogy ezt (is) megoldja! Itt meg kell jegyezni, hogy minden tiszteletem Révész Attilának, aki nem habozott egy pillanatig sem, mikor kiderült, hogy mi történt.

Ha meg az érem másik oldalát nézem, akkor a klub most elég jót spórol azzal, hogy a valószínűleg legjobban fizetett játékosa elhagyta a klubot… De ez csak egy nézőpont, nem tudom, hogy most inkább örül a várdai vezetőség, vagy inkább búslakodik Grozav elvesztése miatt.

És hogy jön ide a Liverpool? Hát úgy, hogy Jürgen Klopp – mint mestere és kollégája – meglepetését fejezte ki, mikor megtudta, hogy Bódog Várdán maradt! És ha már ottmaradt, akkor persze kell a gyógymód, amiról a magyar mester így nyilatkozott:

„Szkeptikus vagyok a mostani bajnokság befejezését illetően, a vakcina megjelenése jelentené a fényt az alagút végét. Bár Szabolcsban népszerű nedű a pálinka, de maradok inkább a hideg sörnél.”

Sok sikert kívánok Tamás!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!