Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője nagyon büszke csapatára, hiszen a fizetéscsökkentést tartalmazó papírokat a játékosok mind aláírták, hiszen pontosan tisztában vannak a helyzet súlyosságával. A még éppen léc fölöttinek számító csapatra nagy szükség is van, hiszen a már kieső helyen álló Tiszekécske hátránya mindössze négy pont! A klubhűséggel itt nincs is gond, de azért van nyitott kérdés!

Az ügyvezető rövid nyilatkozata így szólt:

„A játékosok és a szakmai stáb tagjai tisztában vannak a jelenlegi, nehéz helyzettel, így azonnal aláírták és visszaküldték a módosított szerződéseket. Jó érzés, hogy nem csak a pályán, hanem most is egységesek voltak – szinte a komplett keret rábólintott az új megállapodásra. Valamennyi játékossal egyesével tárgyaltam, annak nagyon örülök, hogy legfontosabb kérdésük az volt: hogyan tudják meghosszabbítani nyáron lejáró kontraktusukat?”

hali cikkbe

A hangsúly ott van a végén: a játékosok most – átmeneti időre – dicséretes módon elfogadták a fizetésük csökkentését, ugyanakkor tudni szeretnék, mi lesz velük aztán! És természetesen azt is, hogy az az „aztán” mikor lesz? Erre pedig egyszerűen nincs válasz!

Amit tudunk, az, hogy a FIFA és az UEFA arra törekszik, a pályán dőljenek el a bajnoki végeredmények, de azt ők sem tudják meghatározni, hogy erre melyik országban, és mikor lesz lehetőség. Az igazolási periódust pedig a bajnokságok ilyetén lezárása után lehet indítani.

OK, de miért kell az igazolási periódust megvárni? Miért nem lehet korábban hosszabbítani? Mert bizony a klub sem tudja meghatározni, hogy milyen időtávra kellene terveznie, és azért, mert ha valakinél nem hosszabbítanak, lehetősége kell, hogy legyen más csapathoz igazolni.

És ami még fontos:

A klubnak fel kell ismernie, hogy a most, a bajban hűséges játékosok joggal várják a klubtól a hasonló magatartást, azaz a szerződésük meghosszabbítását!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!