Korábbi válogatott játékosunk, aki legutóbb a rossz emlékű Andorra elleni vesztes meccsen szerepelt, 2017. 06.17-én, a Nemzetek Ligája két meccsén – a görögök és az észtek ellen - csak padozott, miközben klub-statisztikáit elnézve nekem úgy tűnik egyre jobb, vagy… egyre gyengébb bajnokságokban szerepel… Nehezen megfejthető játékos, mert vannak csapnivaló meccsei, majd – minden átmenet nélkül parádésat alakít.

Lehet, hogy éppen ezért van az, hogy egy idő után már nem bíznak benn? Ezért lehet az utóbbi években a sok klubváltás? Mert az rendben van, hogy amikor jól játszik, ontja a gólokat, és gólpasszokat, de soha nem lehet tudni, hogy ez mikor következik be nála, és lehet, hogy éppen a legkiélezetteb szituációkban nem állja meg a helyét – de legalábbis ez a kép alakulhat ki edzőiben.

Sajnos ezt nem tudjuk, pedig a most 29 éves szélső a legjobb korban van, talán most tudja a legtöbbet a fociról, de ez úgy, hogy fizikuma teljesen rendben! A Felcsút klub-honlapján elérhető interjúban így nyilatkozott:

„Tavaly nyáron június 30-ig írtam alá ide, de hogy mi lesz azután, mik velem a tervek a Hajduknál, egyelőre nem tudom. Ott még egyéves szerződésem van, s ha esetleg arról volna szó, hogy a végleg a Puskáshoz igazolok, először a kluboknak kellene megegyeznie. Elképzeléseim persze vannak, de egyelőre az a legfontosabb, hogy mihamarabb minden visszaálljon a régi kerékvágásba, a többi majd jön magától.”

Nagyon igaz és nagy respekt neki, hogy nem csak a saját helyzetére gondol, hanem úgy látja, most vannak fontosabb dolgok is a világban. Persze rá is ér még a váltással - a Splittel még egy évig él a szerződése -, de nagy kérdés, hogy a határokon átívelő kölcsön-szerződéseket miként kezelik majd le. Arról volt szó ugyanis, hogy csak akkor kezdődik a szokásos játékos-keringő, ha lezárul a bajnokság.

Miért baj ez most? Mert ha itthon még tart mondjuk a bajnokság, de Horvátországban már igényt tartanának rá (mert ott már lezárták a bajnoki idényt), akkor mi van? Vagy éppen fordított esetben…

De most inkább az a téma, hogy mit hoz a jövő a játékos számára! Véleményem szerint most Fehérvárra, Joan Carillo-nak éppen megfelelne, hiszen, ha annak idején megfelelt Paulo Sousa-nak, akkor a régi-új spanyol mesternek is érdekes lehet. A klub és játékos ismerik egymást, elég kézenfekvő megoldás lenne. És még csak messze se lenne mai állomáshelyétől, így a költöztető brigád se állítana ki anyagilag megoldhatatlan számlát…

De ez természetesen csak egy vélemény, nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, viszont nekem van egy olyan sejtésem, hogy Horvátországban még nagyobb problémák is lehetnek, mint nálunk, ha sokáig elhúzódik a mostani kényszer-szünet…

 

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!