Helyesebb lett volna azt írnom, hogy „csak” Danny Murphy állítja ezt, azonban, ha alaposabban átgondoljuk, akkor nagyon is így lehet! Az érem két oldalán a következőket látjuk: Kane menni akar és a Tottenham-nek kell a pénz, a másik oldalon pedig az áll, hogy kell az MU-nak, mert Solskjaer-nek nincs egy világszintű középcsatára. Ez bizony nagyon egyben van így! Nézzük!

Az előzményekről ITT írtunk.

A Spurs talán még nehezebb helyzetben van, mint hasonló társai, hiszen Daniel Levy-t, a klub tulajdonosát most nem csak a kieső bevételek terhelik, hanem a tavaly átadott stadion büdzséje, illetve az építés áthúzódó költségei is. Kane 26 évesen a legjobb korban van, de mintha az utóbbi időben nem a tőle megszokott teljesítményt látnánk tőle. Neki (is) kellenek a társak, és a Unitednél azért vannak ilyenek szép számmal…

kanemu cikkbe

Az pedig magánvéleményem, hogy bár bejelentkezett a Juve is 120 millió euróval, és a Real is érdeklődik, Kane árát 200 millió fontban (228 millió euró!) határozták meg a Spurs-nál. Ezzel ő lenne a világ legdrágább igazolása, de nekem ennél fontosabb, hogy valamiért Kane-t én csakis a szigetországban tudom elképzelni, valamiért a játéka ott tud érvényesülni igazán. Szerintem neki a latinos stílus nem menne – és nem azért, mert ügyetlen lenne, nagyon nem!

Érdekes még a történetben, hogy a transfermarkt szerint a piaci értéke valahol 150 millió eurónáál lehet, de ha a MU-nél van pénz, és nagyon akarnak valamit, akkor azt bizony meglépik! Azt sem tartanám kizártnak, hogy a vége készpénz és egy játékos lesz, mint ellenérték, de ez még nagyon a jövő zenéje.

Solskjaer alatt a csapat visszatalált az útra, de az látható, hogy még mindig keresik önmagukat, a csapatépítés még nem fejeződött be. H bajnokok akarnak lenne – mi más lenne a cél a MU-nél? -, akkor ennél még mindig több kell. Márpedig ez a több éppen Harry Kane a hurrikán lehet. Kíváncsian várom a fejleményeket, mert nekem a norvég vezette United tetszik, és valamiért nekem az égett be, hogy a MU-nek mindig ott kell lennie az éremért folytatott harcban.

Igen, szép dolog Manchester City és a Leicester City – na meg a Chelsea – ott vannak az egyébként utcahosszal vezető Liverpool mögött, és a United előtt, de valamiért nekem a klasszik az a MU, az Arsenal, a Tottenham, az Aston Villa (na, szóval ilyenek) az angol fociban. De ezt biztos csak a koromnál fogva érzem így, valószínű, hogy a legfogékonyabb koromban ők voltak ott a top-on.

De – visszatérve Kane és a MU frigyére – én sok boldogságot kívánva áldásomat adom. Nem mintha véleményem bármit is jelentene ebben a témában…

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!