Mindenkinél eljön az idő, amikor már nem harcolnak érte, hiába volt valaha az egyik legjobb… Nem baj ez, mindennek eljön az ideje egyszer, de fel kell tudni dolgozni, és nem kell arra az útra lépni, mint Medveczky Ilona! Vagy – hogy kicsit feldolgozhatóbb hasonlattal éljek -, tudni kell, hogy mikor lesz oldtimer egy valaha akár szebb napokat látott gépsárkány.

Márpedig Naldo-nál kicsengettek… Szerződése még januárban lejárt a Monaco-nál, de úgy tűnik, hogy a hórihorgas védő újra csatasorba akar állni. Becsülendő, szép dolog, de számára a top-bajnokságok valószínűleg már zárva maradnak. De! Ne feledjük el, hogy nem teltek el az évek haszontalanul!

Ronaldo Aparecido Rodrigues – mert bizony ez a polgári neve! – igaz, hogy csak három barátságos meccsen, majd egy Copa America meccsen ölthette magára hazája válogatott mezét, de Európában azért letett az asztalra egy és mást! 23 évesen lett a Werdwer Bremen játékosa, itt 254 meccsen lépett pályára, majd a Wolfsburg következett, ahol 163 meccsen volt ő a védelem egyik oszlopa!

Az igaz ugyan, hogy a Monaco-ban az utóbbi egy évben már nem nagyon kapott szerepet, de ez nem csökkenti érdemeit! Mert bizony nem mindenkinek sikerül Copa America-t, német kupát kétszer, némat liga kupát, és szuperkupát is nyerni! De most úgy tűnik, vége… Miután felajánlotta szolgálatait korábbi klubjának, talán nem várt választ kapott.

naldo cikkbe

Frank Baumann, a brémaiak vezérigazgatója a Bild című lapnak így nyilatkozott:

 "Legalább négy, a következő szezonra is érvényes szerződéssel rendelkező középhátvédje van, és egyébként is éppen a csapat megfiatalításán dolgozunk.”

Baumann úriemberként nyilatkozott, de érteni kell ebből. Nekem az egyik nagy kedvencem Naldo, de bizony eljött az idő; biztos sokat tud majd átadni azoknak a fiataloknak, akik ott állnak lassan a startvonalon, hogy hasonló pályát fussanak be, mint mesterük!

Sok sikert a pályán, és a padon!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!