A fourfourtwo.com összeállította a világ tíz legjobb kapusának rangsorát, ahova legnagyobb öröműnkre Gulácsi Péter is bekerült, és még ebben a csúcs-társaságban sem a futottak még kategóriájában szerepel! Nézzük a listát!

 1. Jan Oblak (Atletico Madrid)
 2. Alisson (Liverpool)
 3. Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)
 4. Thibaut Courtois (Real Madrid)
 5. Keylor Navas (PSG)
 6. Gulácsi Péter (RB Leipzig)
 7. Samir Handanovic (Inter Milan)
 8. Manuel Neuer (Bayern Munich)
 9. Ederson (Manchester City)
 10. David de Gea (Manchester United)

Igen, a magyar kapus világmárka! Grosics Gyulára az Aranycsapat tagjaként ki ne emlékezne? De lehetne sok-sok nevet említeni! De említhetem Mészáros „Bubu” Ferencet is, Petry Zsoltot, vagy Király Gábort, és biztosan kihagytam minimum 10-20 nagy nevet! Nézzük az idézett cikk hogyan méltatja Gulát!

„Gulácsi péter, a Leipzig testvér-klubjától, az RB Salzburg-tól érkezett. Az újság szerint 2015-ös szerződtetése talán a legokosabb üzlet volt, amelyet Leipzig valaha is kötött. A magyar kapus csak kétmillió fontba került, de immár öt éve fantasztikusan teljesít, a csapata legbiztosabb pontja.

Magas, a gólvonalon gyors, de jól mozog a kapun kívül is. Ma vitathatatlanul a legjobb kapus Németországban. Védései hatékonysága (73,6%) kiváló, így a Leipzig kapta a legkevesebb gól a Bundesligában, ugyanakkor nem csak jól véd, hanem jól szervezi meg csapata védelmét, kifejezetten kommunikatív játékos.”

Nem kérdés, hogy Orban-nal csapata védelmének oszlopai, nem is véletlen, hogy Lipcsében és a Nemzeti Tizenegyben is akkor van meg a kohézió, akkor látható a masszivitás, ha mindketten pályán vannak!

Gula! További szép sikereket kívánunk!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

 1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!