A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul.

Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Minden médiatartalmunk szabadon felhasználható abban az esetben ha az általunk készített videók fényképek vagy más médiatartalmak forrása is közlésre kerül. Ezzel a megosztó személy, weboldal, facebook lap, hivatalos vagy nemhivatalos tartalomszolgáltató csatlakozik munkánkhoz. Ezért az újságírás és tartalomszolgáltatás írott és íratlan szabályai értelmében csak akkor járulunk médiatartalmaink részbeni vagy egészébeni újraközléséhez ha azok forrása is minden esetben közlésre kerül. Ezen szabályok a másod harmad vagy sokadik tartalom átvevőre tartalommegosztóra is érvényesek.

Az ezektől eltérő esetekben írásos engedélyünk szükséges a médiatartalmaink részbeni vagy egészbeni, akár kivonatos közléséhez is.

Az engedély nélküli tartalom megosztása részben vagy egészében , beleértve a kivonatos közléstis , esetleg megváltoztathatja a Semleges Térfél eredeti álláspontját, kitűzött irányvonalát ezért ezekben az esetekben írásbeli figyelmeztetés után jogorvoslatért a független bíróságokhoz vagyunk kénytelen fordulni.

Semleges Térfél szerkesztősége
elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kolárik József  

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!